Dirigent | Docent | Componist

Hap met Noten bij de Diemer Harmonie

Hap met noten bij de Diemer Harmonie

Diemer Nieuws, 11 okt 2016
DIEMEN – Een hapje, een drankje en een mooi concert: met ‘Hap met Noten’ zamelde de Diemer Harmonie zondag geld in om het 120-jarig bestaan volgend jaar goed te kunnen vieren. Met groot succes.

De Diemer Harmonie wil het jubileum in 2017 vieren met een aantal activiteiten voor de inwoners van Diemen en daarom werd het fondsenwervend buffet georganiseerd in Theater de Omval. De vijftig kaarten waren snel uitverkocht.

Buffet
Het uitgebreide, en volgens de bezoekers overheerlijke dinerbuffet in Grand Café Blauw was verzorgd door de leden van de harmonie. Natuurlijk kon tijdens het eten ook worden genoten van live muziek.

Kijkje in de keuken
Vervolgens gaf chef-kok/dirigent Vincent van den Bijlaard in de theaterzaal een kijkje in de keuken van de Diemer Harmonie. Het orkest zat achterstevoren, zodat de toehoorders achter de harmonie zaten in plaats van ervoor. De verrichtingen van de dirigent en de reactie daarop van de muzikanten konden zo op de voet gevolgd worden. Het publiek genoot van het repeteren van een aantal bijzondere ‘muzikale gerechten’.

Najaarsconcert
Het eindresultaat is te horen tijdens het najaarsconcert van de Diemer Harmonie op zondag 13 november om 14.00 uur.